Oct 19, 2011

Secret Recipe Voucher

Thank you Nestle

Alhamdulillah, kalau dah rezeki Allah janjikan, Insyaallah dapatlah... Saja-saja join contest di Facebook, suka-suka, bukan susah pun, ajak kawan-kawan join sekali, contest ni kalau menang, menang satu team. Bukan menang sorang je. Jadi tak ada la kawan-kawan yang join tu tak dapat apa-apa. Sama-sama dapat dan merasa. (so lain kali kalau aku invite tu, joiin je laaa.. jangan takut tak mintak duit pun)

Contest kali ni di anjurkan oleh Nestle, tajuk contest ialah Nestle Jom Makan. Senang je, cuma invite kawan-kawan di Facebook, Like page Nestle dan join Table Team i kat Facebook tu. Kalau terpilih dapat lah voucher Secret Recipe untuk ketua team RM200, dan yang geng team dapat RM100 seorang!

Jadi team aku ada 5 orang campur aku ada 6... Yang 5 orang dapat RM100 each, dan aku dapat RM200.. alhamdulillah... jadi ayah zik adalah salah seorang yang dapat RM100, maka secara tak langsung i ada jumlah RM300 voucher SR.. hahahahah sangat best!

lepas ni nak story makan-makan di Secret Recipe! hehehehe


7 comments:

  1. bagus2...dpt mkn free..sy jrg online fb..jd susah nk bg komitmen kt games2 nih...hahahha...

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari blog Ben!
    tahniah terpilih blogger pilihan BA..

    bestnya! boleh makan kek puas2 kat SR

    ReplyDelete
  3. salam mas... selamat berkenalan.. serius.. kalau mas tak bgtau.. saya tak tau.. terima kasih ye sudi jenguk sini... nanti i jenguk blog u ok!

    ReplyDelete
  4. wah, dapat makan free..salam kenal dari blog abg ben. :)

    ReplyDelete
  5. wahh bestla direview oleh blogger otai :)) jeles:P

    ReplyDelete
  6. sronoknyer dpt voucher free...mmg org yg bertuah..congrats

    done follow awak

    ReplyDelete
  7. Hai Cik Lia... Hai Cik Alia.. Hai Yunida!!!

    terima kasih kerana menjenguk blog i yang comot2 ni... jangan jeles2... rezeki masing2 tetap ada kan? sabar ye..

    tunggu ye i lawat blog u ols pulak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...