Oct 28, 2011

Deuter Kids Bagpack

Deuter Kids Backpack
Beg yang di idam-idamkan oleh aku... untuk Zik.. hehehe.. tah apa2 kan beg pun nak idam2 plak.. tapi aku memang suka sungguh brand dan design Deuter ni... Insyaallah next target nak beli beg tuk diri sendiri plak.. mesti laa nak cari warna pink atau merah.. hehehehe tapi hijau pun lawa...

Beli di Jusco Mid Valley, kat situ banyak pilihan untuk budak-budak berbanding tempat lain. Nak cari budak2 punya memang tak byk.. sebab dorang cakap tak ramai yang beli, jadi tak byk kedai jual. So aku memang tau kat Jusco MidValley ada byk. Memang banyak dan sangat banyak design beg Deuter ni terutama untuk adult.

Kalau pergi tengok kedai lain, atau kedai online harga dalam RM139, tapi tadi pergi Jusco harganya RM119 dapat diskaun 30% jadi harga nya dalam RM83.30. Sangat suka sebab ada diskaun byk.. nasib tergerak hati nak tengok kat MidValley. 

Kenapa aku suka beli beg ni walaupun mahal? Pertama sekali, beli barang mahal ni, memang tak di nafikan boleh tahan lasak dan tahan lama. So aku harap Zik boleh pakai at least 2 thn la kan.. boleh bawak pergi sekolah nanti. Alah bukan nak letak apa pun... koman-koman pun letak botol air dan kereta mainan kecik2 dia.. hehehehe... 

4 comments:

  1. Cantik la kak. Dh beli ek? Baru nk kirim beli. . Huhuhu. .

    ReplyDelete
  2. sudeh beli.. warna dan design seperti di gambar itu...ada warna hijau pun cantik.. tapi ayahnya berkenan yang warna ini

    ReplyDelete
  3. brp rega? cantik aaaaa
    thn dpn pi vietnam insyaallah...nak carik aaa

    ReplyDelete
  4. lepas diskaun dapat laa RM83... pi laa kat MV.. ada byk design...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...