Aug 7, 2011

Baju raya zik sudah beli!

Korang dah beli baju raya diri sendiri or tuk anak-anak? i baru pergi semalam. I pergi The Mall... kenapa suka kat sana? kalau baju anak... i suka beli kat Parkson The Mall... bahagian kanak2 tingkat 2.... kat sana byk pilihan jenama2 yang elok2... kiranya pergi situ je dah boleh dapat semua lah.. tak payah gi tempat lain dah.... harga pun ok.. ada less 50%... Korang kalau nak beli baju raya anak2 ni... cari lah yang ada diskaun 50% or 70%... baru lah jimat hehehehe...
4 pasang seluar untuk Zik...

Antara brand yang ada kat sana, ni yang I ingat2 lah ek... Poney (semestinya ada), baby poney, Jeep, Barbie, Ben10, Powerpuff Girl, Garfield, BabyKiko, Anakku, K-Red, Polo, Antioni, Tom & Jerry, Mix & match dsbnya....

Tapi i paling suka K-Red dgn Jeep... design dia menarik laa dari Poney... Harga ok laa 50% disk... banding dengan Poney, walaupun 50% disk, harga tetap mahal. 

I kalau beli baju anak ni, suka tengok gambar depan baju yang simple2, tapi tak suka ada gambar2 kartun... tak macho gitu.. hahahahahaha... kalau brand Cartoon network tu memang byk berkatun la kan... kurang makcik gemar 

softkan warna pink tu... heheheh
buat pertama kalinya zik ada baju warna pink... hahahaha ni mak dia punya kerja laa minat pink.. ayah dia pun kata ok.. so beli... 

4 pasang baju cukup laaa.. baju2 lama pun boleh pakai lagi... jadi tambah2 laa dgn baju baru... alah raya pun bukan nak kemana sangat... tahun ni kitorang tak beraya kat sabah... jadi beraya di Kajang saja... 
K-Red & Jeep

 

dua pasang tshirt... anaknya Tshirt jeep kuning... ayahnya pun nak sama... Jeep Merah.. tapi tak ada gambar di sini... nak sama dgn anak katanya... kemain ko...

yang best tu... saiz tshirt ayah dia saiz 14 thn.. hahahahaha gila kecik badan ayah nya... 

baju zik buat masa ni 80% selesai sudah... dah tak payah nak risau2 nak keluar pergi beli... senang je kitorang... pergi The Mall pun naik LRT... rumah kan dekat dgn bukit jalil... jadi kitorang ambil LRT kat Sri Petaling je... keluar jam 9.30, jam 2 dah balik...

Baju2 budak lelaki ni tak byk pilihan sangat... tak banyak fesyen... setakat seluar dgn tshirt atau kemeja... tapi kalau tengok baju budak2 perempuan... amboi.. kemain lawa2... i dah pegang2 baju budak perempuan... tapi nak buat apa ye... hahahahaha

kepada anda di luar sana, kalau belum shopping baju raya anak, pergi laa The Mall... semalam pun tak sesak... lengang... banyak pilihan... harga ok... beli banyak2 nanti dapat free parking... dan point bonuslink.. hahahahaha




6 comments:

  1. Salam.
    Waaaah... Awalnya dah beli baju raya.
    Ni tahun ni nak balik beraya kat mana ni?

    ReplyDelete
  2. awal2 la senang.. sebab duit tengah ada.. hehehe.. tahun ni beraya kat kajang je..

    u jual baju kurung je ke? jubah ada? tuk budak?

    ReplyDelete
  3. wah wah wah meriah//

    baju mama dia? lols

    ReplyDelete
  4. suar jeep selai tuh cam sama jek ngan ejat pnya.
    50% kan? aku beli kat subang parade je..

    ReplyDelete
  5. ibunya beli last minit nanti layd....hiks...

    ReplyDelete
  6. lini... ye ke sama dgn ijat? wahhh kembar gitu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...