Jul 14, 2011

Van Mini Milo

Koleksi Pertama
How To Redeem ?

1. Buy
Buy any of the participating MILO® Products

2.Download Form
Complete the redemption form

3. Send
Send the proof of purchase and the redemption form to:

PROGRAM PENEBUSAN VAN MILO® MINI
16, JALAN SS25/35,
TAMAN MAYANG 47301,
PETALING JAYA


Borang boleh download kat sini ya...
Borang Redemption 

Tempoh Penebusan ini ialah: 1 Jun 2011 - 31 Ogos 2011
Koleksi Kedua
Alhamdulillah, dapat set pertama, walaupun bersaiz mini, jadi lah.. jenuh nak mengumpul barcode bagai... 

Kalau korang duduk dekat area PJ, boleh terus pergi ke pejabatnya untuk redeem terus. Untuk koleksi bulan June, korang boleh redeem pada July, untuk koleksi July, boleh redeem pada bulan Aug, dan untuk koleksi Aug boleh redeem pada bulan Sept.

Sekiranya tidak berada dekat dengan lokasi pejabatnya, tak pe, korang still boleh redeem di kaunter2 terpilih (refer dalam borang) tapi boleh redeem pada tarikh2 berikut :-
Redeem Outlets will be opened on the following dates:

* 5 - 7 August 2011: Van MILO Mini for the month of June & July
* 12 - 14 August 2011: Van MILO Mini for the month of June & July
* 19 - 21 August 2011: Van MILO Mini for the month of June & July
* 26 - 28 August 2011: Van MILO Mini for the month of July & August
atau cara lain korang boleh redeem melalui pos. Sekiranya nak koleksi bulan June, korang kena hantar sekarang. Tapi malang sekali, katanya melalui pos sudah SOLD OUT!

Kata Ayah Zik, di pejabat Milo tu tadi, ramai orang beratur. 1 orang boleh redeem 4 biji Van Milo ni. Rupanya ramai ek yang berusaha mengumpul barcode Milo. I ingat I sorang je... hehehehehe...

Sebarang pertanyaan korang boleh call hotline dorang di 1-300-88-4881. Jangan risau, amoi yang jawab call tu sgt peramah. 

2 comments:

  1. yeehaaaaaaaaaa mama dattDania.. mekasih byk2... itu hari punya 11 pts je... tapi syukran sebab membantu i mengumpul points :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...