Jul 10, 2011

Mainan fav Kiki!

Posing kemain lagi!
"Eh beli mana ni? Siapa beli ni? Thank you Ibu... Thank you Ayah..." ~~~ tu ayat fav dia kalau dapat apa2...

Benda alah ni dah lama kitorang tengok2 kat Toy'r'us... Mahal! kalau dah nama Toy'r'us... apa yang tak mahal ye tak? Sebiji je dah RM49++.
Tapi yang ini... 3 biji RM69.90... percaya tak? hehehe percayalah! ni gara2 ayah zik laa rajin merayap ke kedai second hand. Tapi benda alah ni bukan second hand. Baru.. ada byk stock.. di beli di kedai "BUY SELL TRADE" dekat SS2 PJ. 



RM69.90 untuk 3 ni.. murahkan?

Kebetulan kitorang nak ke Bagan Lalang, itu yang Ayah Zik beli jugak untuk Zikrey, nak bawak main kat pasir pantai. Suka dia dapat 3 biji sekali. Worth buy lah sebab body dia tahan lasak. saiz pun besar sebiji tu. Nak buat sebagai hadiah pun boleh.

Tapi ni bukan ada remote ya. kalau nak yang remote, beli aje di Toy'r'us. tapi harganya mahal banget! hehehehe... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...