Apr 7, 2011

Hadiah Untuk Ayah Zik

Sempena birthday Ayah Zik pada 2 April lepas, hanya ini lah hadiah yang tak seberapa yang termampu di berikan oleh ibu zik.. hehehehe... 

Harap tuan punya badan tu suka lah kan... tapi sampai hari ni tengok tak pakai pun... sudahnya dia guna ball pen yang harga 40sen.

Aiseh!
Memula nak pilih warna pink, tapi pikir2 balik, nan ado ayah zik nak pakai pen warna pink.. hahahaha... jadi i ambil lah warna biru. cantik kah? cantik la kot! 

Boleh lah beli di kedai buku ya. Ada warranty 6 bulan. Harga? pi check sendiri... hehehehe

3 comments:

  1. dulu sy prnh bg papa rayyan hadiah pen camni..siap ukir nama lagi tau..rege ..paham2 sndiri laa...leh bli 100 ball pen biasa..hahaha..tp sampai skang tk pakai..sedey btol

    ReplyDelete
  2. kan? sedey kalau tak di pakai... hari tu nak cari tempat ukir nama.. tak tau kat mana.. lagipun masa dah suntuk... hehehehe

    ReplyDelete
  3. mungkin dia sayang sgt nak guna pen tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...