Dec 8, 2010

Birthday party untuk Zik

Saja feeling2 nak bagi zik potong kek... sempena cuti Maal Hijrah ni, i buat birthday party untuk zik... nampak gaya kali ni, Zik spoting la mau potong kek dan nyanyi2 lagi. bagus anak ibu... tak buat besar pun party nya.. hanya keluarga terdekat dan kawan terdekat. tak larat nak buat besar2... sapa nak masak? akakkkkkkk jugak... kali ni i masak spagheti dgn puding roti je... yang lain semua segera... beli saja..
alhamdulillah.. majlis berjalan lancar... walaupun penat... tapi best...


Birthday cake from Secret Recipe ~ Chocolate Indulgence


Senyum sambil nyanyi lagu birthday... saya dah 3 tahun

see... spoting kan potong kek.. tak nangis pun... suka lagi ada la....
siap nak jilat pemotong tu

Birthday boy makan kek...

Kalau lembik2 ni dia kureng... so lihat la mukanya

Hidangan lain yang ada... i buat Spaghetti meatball, puding roti burrbery (ambil dari blog abg mat gebu, nanti i letak link resepi tu dekat next entry), beli pizza, beli ayam panggang, ada kawan ofis i bawakkan satay.. tu je laa... tu pun dah penat rasa.. tapi enjoy...

terima kasih pada sweetbee, adik ipar, kakak ku, ibu ku, dan nor & nurul satu family.

4 comments:

  1. best nye kak CI!!! nyum!nyum!nyum!

    ReplyDelete
  2. gambar zik nanges takde..hehe..hepi besday zik..

    ReplyDelete
  3. Lini... aku buat kecil2 je... so tak jemput ramai... nanti aku belanja makan kek ya...


    Ina.. sedapkan kek CI... i like.. plan awal nak belikan aiskrim kek.. tapi tak byk kedai buat dah..


    SweetBee... gambar nangis tak ada.. hahahaha berebut mainan je keje si zik ni... kemut sgt...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...