Dec 26, 2010

500 Blog


Walaupun tak pernah reply di blog Ben Ashaari, hanya sekadar jenguk2 dan baca2... kali ni i nak join "500 Blog" yang di buat oleh BA. Hanya dibuka selama 24 jam saja. Untuk maklumat lanjut boleh klik di nama di link atas.

Sedikit tentang saya!
Seorang wanita berusia 34 tahun, mempunyai seorang suami dan seorang anak lelaki yang sudah berusia 3 tahun. Menetap di Puncak Jalil dan bekerja di sebuah syarikat insurance yang tema warnanya "Merah Putih"... hehehe teka la sendiri...

Apa tujuan saya berblog?
Yang pertama sekali ingin mencatat apa saja kejadian, pengalaman, yang di lalui seharian untuk tatapan anak saya suatu hari nanti. Bila dia besar nanti dapat lah dia baca apa yang berlaku dalam hidup Ayah dan Ibunya. Yang kedua sekadar berkongsi luahan rasa bersama teman2 yang sudi membacanya.



2 comments:

  1. hai mamat pun dah join..
    salam perkenalan dari mamat..
    dah follow mamat lum??he3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...