Nov 2, 2010

Basikal

ini basikal baru kiki... (dia bahasakan nama dia kiki)... mula2 kiki tak pandai kayuh... kaki tangan berpeluh... sama macam pibu kita.. kaki tangan mesti berpeluh... hahahahah...

lepas tu ayah ajar kiki kayuh basikal.. petang2 ayah bawak kiki kayuh kat depan rumah... sampai pak guard naik motor pun kiki nak kejar dengan basikal ni... sekarang kiki dah pandai kayuh... hehehe... tak ada pulak gambar dia atas basikal

7 comments:

  1. kiki.. nak pinjam buzz!

    nanti pibu amek bideo kiki kayuh beskal eh!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. mo pinjam? boleh saja... tapi ini budak sangat kede...

    he he he

    ReplyDelete
  4. kiki?kiut plak dia bahasakan nama kiki..bibu, kiki...ayah nya ade nama best tak..hehe..

    ReplyDelete
  5. SB... ayah dia tak ada nama manja... heheheh tapi dia dgn ayah dia ada cara berkasih sayang.. bila dia kiss ayah dia pipi kiri kanan... mesti lepas tu laga dahi.. tu trademark diorang berdua laa :)

    ReplyDelete
  6. beli mana ni pia? smalam uwan si adib bagi duit soh beli basikal utk dia. tak pernah2 alam aku beli basikal nih...hahahha

    ReplyDelete
  7. trex... tu aku beli kat giant kinrara... RM129 kalau tak silap...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...