Jun 14, 2010

zaman sekolah dulu!

semalam belek2 album.. ada laa gambar time sekolah dulu... kelakar je tengok muka masing2... berlemoih... comot.. semua ada hehehehe, ada laa few gambar snap balik guna kamera... aku tak ada scanner.. so snap je.. kabur sikit...




ni gambar masa masuk memperagakan pakaian traditional... memang ikut kan hati aku tak nak masuk... aku ni pemalu bai... tapi cikgu paksa gak sebab nak cari orang tinggi2... nak tak nak aku join gak... hehehehe cari laa aku mana satu... (kalau korang kenal laa)

ni kira pertandingan... tapi bukan kat sekolah aku... buat kat sekolah lain... Pesta Senirama 93... banyak acara dari sekolah2 seluruh Klang.. ada yang dikir barat... ada yang menari bagai...



ni masa kat hostel... aku dulu terkenal sikit bab rambut laa.. suka buat rambut maggi... kira cantik kat rambut je laa.. wakakakkaka... yang sebelah aku ni... nama dia Maria... dah lost contact dgn perempuan ni... tah mana sekarang.. tapi Maria ni aku bukan kenal dari form 1, dia masuk masa form 4 kalau tak silap... so jadi good friend... dia ni.. kaki sosial.. tapi best kawan dgn dia... hati baik... ramai tak berkenan.. tapi dgn aku dia ngam..




hah.. ni gambar masa form 2 rasanya... aku agak tomboy.. rambut pendek... pun kat hostel... tapi dalam gambar tu ada yang tak duduk hostel.. dorang datang lepak je... sangat huduh muka aku masa ni... dalam ramai2 dalam gambar tu... sorang je dah tak jumpa.. yang baju hijau putih tu... Norlia Wasli nama dia.. orang Sarawak... mana laa dia sekarang... yang lain2 tu semua jumpa kat Facebook...




ni my BFF... masa ni form 5... pagi nak gi sekolah... posing dulu buat kenangan... sampai la ni masih berkontek2 dgn member aku ni... Ina nama dia.. now dia tengah preggy anak ke 5.... cayalah Ina... :D




owhhh ni gambar masa batch kitorang buat reunion... kat shah alam rasanya... (serius aku ni pelupa sgt.. byk benda dah tak berapa ingat)... mamat ni nama dia Zul... pun masih kontek sampai ke hari ni... ada kat Facebook... dulu time sekolah satu kelas jab dari form 1-3... pastu terpisah kelas... dia Sains 2 aku Sains 1... tapi dulu konon orang ingat dia bf aku... tak gak... suka tu memang suka.. tapi tak serius laaa... suka jadi kawan.. sebab mamat ni memang pandai melukis... dia kidal.. tapi lukisan memang superb... now dia jadi tokey buat langsir... menjahit beb... lelaki tu .. menjahit langsir... :D

2 comments:

  1. ko yg pakai kubah minangkabau tuh kan?

    ReplyDelete
  2. kubah ko ckp... hahahahaha
    ya betul la tu... payah siot nak naik kereta... tersangkut... hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...