May 31, 2010

Chocolate Fair @ Beryl's Bangi

Sabtu lepas kat Beryl's Bangi ada buat Chocolate Fair & Free Chocolate Buffet... event ni untuk 3 hari... 28-30 May... so kitorang pergi hari sabtu.. on-da-way nak balik kajang tu.. singgah ke Bangi kejab jenguk2 Beryl's sebab chocolate adalah makanan kegemaran budak donut tu...


Melilau gak laa mencari Beryl's ni.. tu la.. ni jenis pergi tak tengok map dulu :D main cari je kat seksyen 9... akhirnya jumpa... biasalah ikut ayah zik.. sure tak sesat punya... tengok byk kereta parking dah depan Beryl's ni... apalagi.. jom makan chocolate...


dah tak tentu arah dah budak donut ni... kehulu hilir peluk chocolate...



sebahagian chocolate yang ada... tempat nak membeli chocolate ni agak sempit... orang ramai... payah sikit nak memilih... sesak...


time ni la nak tunjuk gambar Thomas dia...


macam-macam jenis chocolate... harga pun tak laa murah sgt pun... tapi ok laa.. byk pilihan compare dengan kat hypermarket tu tak semua ada....


depan pintu masuk je dah nampak kotak2 di hadang nak buat divider... kat situ laa chocolate free....




budak donut dan ayahnya.... terpaksa cepat2 bawak lari... sebab depan tu ada jual aiskrim... kang meroyan budak donut tu kang... yang bangla kat tepi tu tengah susun2 mangkuk kertas.. untuk isi chocolate free... ambik yang nak makan je.. tak boleh byk2....



kita boleh mintak chocolate mana kita nak... tak byk pun... tapi apa kita mintak diorang bagi...



ini untuk budak donut... yang dia makan je aku ambik.. yang chocolate putih tu tak ambik.. sebab manis sgt...



dan ini chocolate yang i beli... sekadar untuk makan sendiri je... tak leh banyak2... kang habis kat si zikrey je...

7 comments:

  1. alahhh...ruginyaaaa~~

    best nie kalo dpt coklat~~~

    ReplyDelete
  2. best june... chocolate free :D....

    ReplyDelete
  3. akak pegi kul bape ek? ina sampai dalam 12.30 tgh, ramai betul orang. kotak2 buat divider tu x de lagi mase ina datang. tp, puaslah beround2 kitorang berato amik coklat..

    ReplyDelete
  4. ina.. akak gi hari sabtu sampai dalam jam 11 pagi... :D, memang beratur... tapi byk kali kitorang beratur ambik coklat :D

    ReplyDelete
  5. ai jeles! ni choc fekteri yg datt g arituh ni..

    ReplyDelete
  6. ooo datt gi bangi ek? ku fikirkan shah alam :D

    ReplyDelete
  7. tak lama lagi ada budak kena pegi jumpe dentist. keh keh keh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...