Mar 16, 2010

rain coat thomas


suka kena sembur dengan air....




ini dia rain coat untuk zikrey... saja je aku belikan... kasi dia main hujan.. kalau dulu kecik2 aku selalu gak laa main bola dengan abang aku dalam hujan... sekarang ni aku nak kasi anak aku rasa sikit main hujan... tapi ni jenis main hujan ada protection.. hehehehehehe... tapi hari aku nak bagi zikrey try pakai baju hujan tu... hari tak hujan daaaa~~~ maka dengan itu.. ayah dia gi sembur air sambil2 menyiram pokok bunga yang tak berapa nak hidup tu... hahahahahaha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...