Feb 15, 2010

Balik Sabah bah...

Ticket confirmed sudah... 2hb April (Jumaat) (Birthday ayah zik ni :P) berlepas pukul 2 ptg dan sampai di KK jam 4.30 ptg.... Sabtu nya kenduri tahlil yang ke-100 untuk arwah FIL... dan balik ke KL pada 7hb April (Rabu) jam 9 malam dari KK dan sampai di LCCT lebih kurang 11 lebih... itu ini tunggu beg kat airport... sampai rumah dalam pukul 1 pagi kot... fuyooo... and the next day... i kena pergi kerja... mati laa mek... keletihan tahap gaban.. tak kan nak apply cuti lama2... aku sayang cuti aku...

dah tu pulak 9hb April (Jumaat) abg aku pulak menikah.. hmmm macam tak boleh nak cuti laa pulak Jumaat tu... dan 10hb April (Sabtu) bersanding... aiyokkk pack nya minggu tu... mau pengsan ni...

tengah kira2 ni nak continue cuti or tidak... kalau continue.. mau boss aku pitam

2 comments:

  1. wahhh...siap ada perancangan untuk future...good good...

    ngam timing bleh lah jumpa...hehe

    ReplyDelete
  2. cello... perancangan tu penting... wakakakka... betul ke nak jumpa?? u rela?? wakakakkaka

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...