Feb 19, 2010

Ayah zik buat salad laaa... yummyyy

Yummy tak?? Heheheh ayah zik yang buat tau... rasa?? sedappppppppppppp!!!! aku dah kenyang tu pun boleh makan sampai abis..... Ayah zik.. nanti buat lagi ek... i likeeee...

Feb 18, 2010

Kudap-kudap

Meh aku nak story apa aku buat semalam... kudap-kudap.. untuk yang suka mengunyah... hehehehe, memula kita kena beli buah ni.. nama dia Arrow head...boleh didapati di hypermarket... time CNY je byk.. dan sangat murah ... sekilo 98sen.. occay...


kemudian di kupas kulitnya sampai jadi camni... macam sengkuang...



pastu di sagat nipis... macam nak buat kerepek tu laaa... cuci bersih2.. gaulkan dengan garam.. bagi masin sikit la kan.. kalau tak tawar je...



Pastu goreng.... sampai kekuningan.. jgn coklat sgt.. nanti pahit.. hehehehe

taraaaaaaaaaa... sudah siap... boleh makan begitu saja...

Feb 15, 2010

Balik Sabah bah...

Ticket confirmed sudah... 2hb April (Jumaat) (Birthday ayah zik ni :P) berlepas pukul 2 ptg dan sampai di KK jam 4.30 ptg.... Sabtu nya kenduri tahlil yang ke-100 untuk arwah FIL... dan balik ke KL pada 7hb April (Rabu) jam 9 malam dari KK dan sampai di LCCT lebih kurang 11 lebih... itu ini tunggu beg kat airport... sampai rumah dalam pukul 1 pagi kot... fuyooo... and the next day... i kena pergi kerja... mati laa mek... keletihan tahap gaban.. tak kan nak apply cuti lama2... aku sayang cuti aku...

dah tu pulak 9hb April (Jumaat) abg aku pulak menikah.. hmmm macam tak boleh nak cuti laa pulak Jumaat tu... dan 10hb April (Sabtu) bersanding... aiyokkk pack nya minggu tu... mau pengsan ni...

tengah kira2 ni nak continue cuti or tidak... kalau continue.. mau boss aku pitam

Feb 3, 2010

Selipar baru zikrey


Last week pi window shopping kat Sunway Pyramid.. masuk kedai Al-Ikhsan.. tengok2 selipar zikrey, selipar lama pun udah kecik.. so belikan satu selipar.. ambik saiz besar sikit.. biar lambat lagi beli baru... :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...