Dec 30, 2009

Exchange Kad Kraf IG 2009

Aktivit Exchange Card Craft IG 2009, aku kena hantar kepada Nur Kasih Karmila... tapi aku tak sempat nak snap gambar yang aku buat... Actually aku buat frame gambar di hias dgn bunga2 dan ladybird.... tapi ada kisah disebaliknya... aku tak nak cerita kat sini.. aku nak tunjuk apa aku dapat dari partner ku yang lain :D
dapat dari MummyKD a.k.a Ina... dapat kad, dapat "sejambak" bear dan beads... thanks to ina... dengan lovely kad.. hasil kreativiti dia... tengok la gambar ni ya... :D


Dec 23, 2009

alFatihah untuk Arwah Bapak


22 Dec 2009 bapak mertua i telah pergi meninggal kan kami semua... seorang bapak yang sangat baik... pergi pun dengan tenang.. semoga roh arwah di tempatkan bersama2 dengan orang beriman... amin....

Dec 10, 2009

5th Anniversary

10 Dec 2009 adalah hari ulangtahun perkahwinan i dgn ayah zik... yang ke berapa? yang kelima... ish ish ish.. kejab je dah 5 thn... cam baru je rasa menikah semalam... muehehehehehe... alhamdulillah... masih berkekalan hingga sekarang... semoga di panjangkan jodoh kami... dipermudahkan urusan dunia dan akhirat... diberikan kegembiraan bersama zikrey tersayang... amin.... !!!!

Dec 4, 2009

Ada budak tu kan... dapat hadiah tau!!!

Taraaaa... hadiah untuk Zikrey... dari Ayah dan Ibu... hehehe...


mula-mula dia tengok dulu... lepas dia nampak gambar Thomas... terus dia excited nak buka.. untuk pengetahuan korang semua... dia panggil Thomas ialah APAS... sabar je laaa


Tengok lagi tu...

Siap tunjuk-tunjuk gambar Thomas tu... kot ya pun... abiskan laa bukak hadiah tu...

Akhirnya... sudah bukak... Thomas with full loaded... suka dia.....

Dec 1, 2009

Happy Birthday Zikrey

Hari ni 1st Dec genap umur Zik 2 tahun... dah besar anak ibu... makin bijak dan manja... ibu doakan anak ibu ini akan menjadi seorang anak yang bijak, soleh, rajin, hormat orang tua.. semua nya yang baik2 laaa kan...

Disebabkan birthday dia hari bekerja, maka dengan itu upacara potong kek dibuat masa hari raya haji lepas di rumah nenek zik... Kek di sponsor oleh Mak Lang Zik (a.k.a akak ipar i laa tu)... beli secret recipe je.. hari raya haji kan.. tu je kedai yang bukak...

Zikrey potong kek dengan kakak farah dia (anak kakak i)... kakak farah pun birthday dekat2 dengan zik.. zik 1 dec, kakak farah 22 Nov... jadi potong kek sama2 laaa... kongsi kek orang kata... mari tengok gambar tak seberapa...



zik wif Darwish, Farah & Mak Ngah

Mata dah layu nak potong kek.. dari pagi tak tidur2... main punya pasal

Darwish, Farah, Zik & Danial (sepupu-sepupu)


apa ke hal tangan macam tu??? hehehehe

Nak suruh tiup lilin pun macam2 gaya dia buat...

Farah, Mak Ngah (farah's ibu) and Danial

Birthday kek Blueberry Cheese from SR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...