Nov 25, 2009

Makan-makan di Marche

surprise dari ayah zik... dan juga ofismate aku... Noor and Nurul (laki bini) meraikan birthday aku kat Marche... terima kasih semua tahun depan buat la lagi ya... hehehehe... first time pi makan kat situ... memula tengok kat dalam macam pasar jual2 buah... rupanya restoran.. berasal dari Swiss... ok laa harga dan makanan dia..

Chicken Chop & Baked Potato

Grill Chicken sausage

Mushroom bagout

kek ni dari secret recipe... heheheh

yang ni pun dari secret recipe...


Dan bila balik rumah... jeng jeng jeng.. ada lagi surprise... hehehehehe... dapat hadiah dari ayah zik.. dan juga zikrey... tapi ini budak sgt dengki... dia duduk atas kotak tu :D

tengok tu... dia yang sibuk bukak kad tu :D

dan.. kad nya sgt2 cantik... dah laa warna pink pulak tu... pandai ayah zik pilih...

jeng jeng jeng... i dapat mixer.... yeehaaaaaaaaaaaaaa.... dah lama nak mixer... akhirnya i dapat... heheheheh best best best.... thank you ayah zik

3 comments:

  1. ye betul... udah lama nak mixer... :D

    ReplyDelete
  2. wahhh lepas ni boleh la cuppies ke kek ka :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...