Nov 25, 2009

Makan-makan di Marche

surprise dari ayah zik... dan juga ofismate aku... Noor and Nurul (laki bini) meraikan birthday aku kat Marche... terima kasih semua tahun depan buat la lagi ya... hehehehe... first time pi makan kat situ... memula tengok kat dalam macam pasar jual2 buah... rupanya restoran.. berasal dari Swiss... ok laa harga dan makanan dia..

Chicken Chop & Baked Potato

Grill Chicken sausage

Mushroom bagout

kek ni dari secret recipe... heheheh

yang ni pun dari secret recipe...


Dan bila balik rumah... jeng jeng jeng.. ada lagi surprise... hehehehehe... dapat hadiah dari ayah zik.. dan juga zikrey... tapi ini budak sgt dengki... dia duduk atas kotak tu :D

tengok tu... dia yang sibuk bukak kad tu :D

dan.. kad nya sgt2 cantik... dah laa warna pink pulak tu... pandai ayah zik pilih...

jeng jeng jeng... i dapat mixer.... yeehaaaaaaaaaaaaaa.... dah lama nak mixer... akhirnya i dapat... heheheheh best best best.... thank you ayah zik

Nov 20, 2009

33


33.... cantik tak nombor tu?? cantik kan?? hehehe hari ni 20 Nov genap la umur aku 33... dah tua seh.... apa ya aku harapkan???... cuma harap aku di berikan kesihatan yang baik... umur yang panjang... agar aku dapat besarkan anak aku... dapat buat amal ibadat... dapat pergi menunaikan Haji (insyaallah satu hari nanti) ... dan dikurniakan keluarga yang bahagia selamanya... Amin...!!!

Nov 16, 2009

Beading Pulak

gambar di atas :- dua manik berlainan warna, jarum dan gunting...


Saja nak mulakan hobi baru menjahit manik2 di lengan baju :D, baru beli kat kedai manik online... dan baru je sampai tadi... hehehehe harap2 menjadi.. ni baru nak try kat baju warna purple.. tapi aku tengok warna manik2 ni cam sama je.. tak ada kontra pulak.. tak pe laa... ni baru percubaan...

Nov 6, 2009

MJ this is it.....



aku pergi tgk Michael Jackson This is it kat GSC Tropicana City... Its really amazing rehearsal... rasa macam tengah tengok konsert MJ secara live... MJ ni kalau bercakap sgt lembut... setiap kali orang crew2 komen, or bagi pandangan... tak lepas dari mulut dia.... "God Bless You... thank you..."

Penari2 dia pun not bad... memang mantap... sayang sekali MJ sudah tiada.. dan tidak sempat mengadakan konsert This is it...

Rest in Peace MJ...

Nov 2, 2009

My Lunch = Italian Spicy @ Subway

lunch hari ni ... bersama ayah zik tersayang :P... Italian Spicy... burpppppppp kenyang... byk sayuran... tapi sikit bebenor sos nya... ceh

Crunchy Cheezy Bites

Dinner hari jumaat lepas... habis diet aku :D tapi sedap... ada byk udang.... harga??? regular size RM 30 termasuk tax.... gila mahal :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...