Oct 1, 2009

Kad Raya dari Kawan IG


Yang ni bukan dari IGian.. tapi dari company untuk agent.. tapi aku suka tgk kad ni.. cantik


Dari Yun


Dari MummyKD (Ina)


Dari SweetBee



Dari Kucingsiam (EP)


Dari CheJah

Masuk je ofis semalam, tengok atas meja ada few kad raya untuk aku... tengok2 dari kawan IGian.. semua sama la macam kawan2 IG dapat yang diorang dah letak gambar kat forum IG.. tapi aku letak kat blog je la... kat sana dah byk sgt gambar... kepada yang rajin dan sudi menghantar kad raya kepada aku, terima kasih byk2 diucapkan... maaf la sebab tak sempat nak membalasnya... ada satu dari CJ tak sempat nak ambil gambar lagi.. kad ada kat rumah.. nanti akak letak ek CJ.. u jangan kecik ati tauwwww....

2 comments:

  1. wakkakakak apa la akak ni, mana ada ai kecik hati... ai nye tak yah reveal la, ai malu, bg kad co (sbb nak abiskan kad raya, tp certain ppl je leh ai bg kad co, lain tu ai bg kad biasa)

    ReplyDelete
  2. muehehehe.. i hargai tau walaupun kad kampeni... jarang i dapat kad raya byk camni... hahahahah sadiz kan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...