Oct 1, 2009

Baby Raya IG Contest


Nama : Zikrey Zufairy B. Abd Halim
Umur : 1 tahun 10 bulan
D.O.B : 1 Dec 2007

Bagi memeriahkan Baby Raya IG contest, aku masukkan gambar zikrey masa raya kat Sabah hari tu... ni je lah antara gambar yang dia berbaju melayu... tak tahan pakai lama2, Sabah sangat panas cuacanya... kalau korang nak tau.. itu lah cara dia pakai songkok.. tak ada nya lurus.. mesti melintang...

ni pulak, cepat-cepat aku ambik gambar dia bersongkok dengan betul... kejab je tu.. lepas tu dah dia campak ke mana tah....

ibu dia pun nak enterprem gak... muehehehehehe

dah penat beraya.. collect duit raya, dia mintak pulak nak tidur dalam buai... mana pernah dia berbuai... tapi dia tengok sepupu dia berbuai.. dia pun nak gak... tak pe laaa kasi chance... tidur sambil pegang duit raya.... marah dia kalau orang ambik duit tu... kuat dia pegang...

dan ini gambar ketika pergi beraya di rumah sedara mara ayah dia... songkok tah kemana... sabar je laaa....

makan time...

Call nenek kat KL... ucap selamat hari raya.. poyo je :P

gambar baby2 lain pun ada... jom click kat link http://www.infogossip.com ... dan jangan lupa vote diorang tau...

2 comments:

  1. haaa bantal busuk tak tinggal ini kechik...

    ala rindu la nak main ngan Zik... ai pi raya rumah yu boleh tak? tak pun yu raya rumah ai weekend la, ai nak main ngan Zik

    2 bulan keje, 2 bulan tak nampak Zik ngan Farah Fisya sob sob sob :(

    ReplyDelete
  2. meh laa Julie.. raya umah akak.. nanti akak set satu date.. u ols datang ramai2... ajak lini, layd, AS.. heheheh...

    weekend ni tak boleh kemana.. sebab balik kajang dulu... tak raya lagi dgn diorang...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...