Aug 21, 2009

Kebetulan...

pagi tadi kat Facebook... ada member sekolah dulu (ida).. suggest kan sorang kawan sekolah jugak (amin)... so aku pun add la kan... sebab memang dah lama tak berjumpa... lepas add.. Amin tu letak gambar arwah wife dia yang baru je meninggal sebulan lepas... tanya punya tanya... sekali ada sorang lagi member sekolah dulu (raiha) tanya benda yang sama kenapa wife dia meninggal... so si Ida ni private message dgn aku dan raiha... cerita laa kenapa dan kenapa... at the same time... aku pun ckp aku baru kehilangan SIL (sister-in-law) ahad lepas... terjatuh depan hospital AnNur.. sekali tetiba Raiha ni tanya.... eh husband dia nama Hazzah kan? lecturer kat MFI???

OMG... raiha kenal my bro laaa... dan dia tau berita kematian SIL i tu.... serius aku dah lama tak jumpa raiha... last jumpa pun masa form 3 rasanya... tak sangka dia kenal abg aku..... i pun baru je add raiha kat facebook few weeks ago...

kebetulan....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...