Jul 20, 2009

Boot Thomas Zikrey


Ini lah boot Thomas Zikrey yang baru sampai dari China :D, thanks to Shazian kerana bersusah payah melayan kerenah aku nak beli boot ni... ye laaa takut tersalah saiz kang naya anak aku tak boleh pakai.. sapa susah? Shazian gak laaa yang susah :P

Aku sangat suka dengan boot ni.. dan lepas ni Zikrey boleh laa main air kat luar.. hehehehe..

2 comments:

  1. wooo..sudah ada blogg...sinyap2 saja aaa...tahniah2..aku jugak yg makin malas n malas n malas...

    **lawoo boot zikk

    ReplyDelete
  2. bukan senyap lini.. aku ni masih tgh men"cantik"kan blog.. aku suruh laki aku buatkan wallpaper dia.. tu yang duk diam je :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...