Jul 24, 2009

Karipap...

besar tak karipap ni? besar dan huduh rupanya.. tapi murah .. sebiji 50sen je.. rasa?? sgt sedap.. suka sgt beli on-da-way balik rumah.. kalau tgk memang tak selera nak beli.. macam2 bentuk ada.. herot sana.. penyet sini... tapi rasa inti dia sedap.. murah lak tu..

kat mana beli? dekat puncak jalil.. pakcik tu jual lauk pauk malam.. pakai lori kecik tu je.. dia goreng kat situ gak... sapa2 duk area tu or lalu kat situ.. try laa ek :D

Jul 21, 2009

Suka dia..



Semalam.. naik je kereta.. zikrey terus nampak boot thomas dia tu.. wahhh sepanjang jalan laa dia membebel bercakap pasal boot tu.. bahasa dia.. dia sorang je laa faham.. sampai kat rumah, sarungkan kat kaki dia.. kemain dia berlari sana sini... tak cukup dengan tu.. dia letak atas meja makan plak.. lepas tu masukkan dalam paper bag..
dah redup sikit petang tu.. bawak dia keluar pi siram bunga.. seronok laa dapat main air.. tak basah kaki pun.. hehehehe.. suka betul dia... :D

Jul 20, 2009

Boot Thomas Zikrey


Ini lah boot Thomas Zikrey yang baru sampai dari China :D, thanks to Shazian kerana bersusah payah melayan kerenah aku nak beli boot ni... ye laaa takut tersalah saiz kang naya anak aku tak boleh pakai.. sapa susah? Shazian gak laaa yang susah :P

Aku sangat suka dengan boot ni.. dan lepas ni Zikrey boleh laa main air kat luar.. hehehehe..

Jul 17, 2009

Sekejab je...

Sekarang ni.. cepat sangat waktu berlalu.. pejam celik, pejam celik dah bulan July, tau tau lagi 2 bulan aku akan beraya di Sabah.. rasa sangat kelam kabut.. persiapan raya satu apa pun tak buat.. tempah baju pun tak.. tanya taylor semua kata dah tak terima tempahan.. orang Malaysia ni kalau bab2 raya laju je.. tu puasa belum tentu habis ganti ... hehehe ngata kat diri sendiri gak laa.. baju raya anak pun aku belum pi survey lagi.. toksah kata nak beli.. survey pun belum... tunggu bonus la kot.. ni duit banyak abis ni... maklum la mertua baru je balik... so sekarang time to simpan duit untuk bulan September coming soon..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...